tavira

TAVIRA

Tavira is een geweldige bestemming voor een strandvakantie, aangezien in het zuiden van de stad de ongerepte stranden van Ilha de Tavira liggen. Deze worden beschermd door het natuurpark Ria Formosa.

'S avonds in Tavira dineren in het charmante historische centrum, het eten van heerlijke vers gevangen vis en genieten van een fles wijn uit de regio.

De ontspannen en ongehaaste sfeer van Tavira maakt het een geweldige locatie voor gezinnen of meer volwassen bezoekers op zoek naar een rustige vakantiebestemming. Voor de meer actieve bezoeker zijn er tal van fietspaden, lange wandelroutes, uitstekende golfbanen en kilometers aan waterwegen die wachten om ontdekt te worden door kajak

Er is veel te doen over Tavira, waardoor het de ideale vakantiebestemming is voor die toeristen die prachtige stranden willen combineren met een onderdompeling in de Portugese cultuur.TAVIRA

Tavira is een oude Moorse stad die zijn unieke karakter en erfgoed heeft behouden en een van de mooiste badplaatsen van de Algarve is geworden.

De stad strekt zich uit langs de oevers van de Gilão-rivier en is een heerlijke mix van traditionele Portugese architectuur met diepgewortelde Moorse invloeden.

Tavira is een genot om te ontdekken met zijn overvloed aan historische gebouwen en decoratieve kerken, die allemaal rond charmante pleinen en mooie geplaveide straatjes liggen.